Nieuwe collega!

jan 19, 2018

Wij zijn blij dat wij onze organisatie mogen uitbreiden met een nieuwe medewerker. Per 1 januari 2018 werkt Rik Hermans als juridisch adviseur bij Born Legal. Rik heeft de master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg in 2014 succesvol afgerond en heeft inmiddels ruim vier jaar werkervaring opgedaan als jurist in het bijzonder bestuursrecht en het contractenrecht. Hij heeft ruime ervaring met adviseren en procederen bij rechtbank en Raad van State. Binnen Born Legal houdt Rik zich bezig met aanbestedingsrecht in brede zin en bestuursrecht, waaronder onderwerpen zoals schaarse rechten en vergunningen.

Rik houdt ervan om te werken in een dynamische omgeving. In de eerste weken van januari heeft hij naar eigen zeggen deze dynamiek al flink ervaren en gewerkt aan een aantal interessante zaken.

Lees hier meer over Rik Hermans.