22 mei 2019 – Aon / Born Legal: Lunch & Learn

​Tijdens de Lunch & Learn op woensdag 22 mei aanstaande praten Aon en Born Legal u bij over de belangrijkste ontwikkelingen van de komende jaren voor de bouw- en installatiebranche. 

Nederland verandert in rap tempo. In 2025 ziet ons land er heel anders uit dan nu, onder meer door ontwikkelingen als energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering. Stuk voor stuk thema’s met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. De bouw- en installatiebranche speelt een hoofdrol bij deze ontwikkelingen, zowel als ‘driver’ als ‘enabler’. Wat betekenen deze onderwerpen voor u als ondernemer en/of opdrachtgever? Hoe veranderen de juridische verhoudingen en bijbehorende oplossingen? Welke aandacht vragen deze ontwikkelingen op het gebied van digitale risico’s?

Tijdens deze informatieve bijeenkomst praten wij u bij en krijgt u ook de gelegenheid om te netwerken en uw kennis en ervaring op dit gebied te delen met collega opdrachtgevers en opdrachtnemers. De bijeenkomst start om 10.30 uur (inloop, start 11.00) en eindigt om 13.15 uur. 

Aanmelden?

Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u hier: https://www.aon.nl/bouw-2019

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 mei 2019. De bijeenkomst is kosteloos bij te wonen. 

Gerelateerde artikelen

Door Categorieën: AlgemeenDatum: 23 april 20191 minuten leestijd

Deel dit bericht