Born Legal tijdens DITSS Seminar: Procurement after partnership in field labs and pilots

Inspirerend! Boeiende discussie tijdens het seminar over samenwerking tussen bedrijven, overheid en universiteiten over het samen ontwikkelen van innovatieve producten in relatie tot de aanbestedingsregels.

Born Legal verzorgde een presentatie op het interactieve seminar dat woensdag 11 februari plaatsvond.  Speciaal voor de partners van DITSS: Dutch Institute, Technology, Safety & Security. De vraag die onder aan de orde kwam is of de aanbestedingsregels het ontwikkelen van innovatieve producten niet te veel af zal remmen. Duidelijk is dat de aanbestedingsregels niet goed zijn ingericht op publiek-private samenwerkingen en innovatieve processen.

Gerelateerde artikelen

Door Categorieën: Aanbesteding, Tech, VeiligheidDatum: 13 februari 20150,4 minuten leestijd

Deel dit bericht