Durf te experimenteren binnen de wettelijke kaders!

Na het eerste rondetafelgesprek georganiseerd door inkoopvakbeurs eRIC, brancheorganisatie NIDV en aanbestedingsspecialist Born Legal, werd op 15 maart 2016 het tweede rondetafelgesprek gehouden. Het onderwerp van dit gesprek was: „Durf te experimenteren binnen de wettelijke kaders!”

Lees hier het verslag van het rondetafelgesprek.

Artikelen van dit rondetafelgesprek vindt u op www.exporic.nl en op www.pianoo.nl.

Rondetafelgesprek 3

Op 21 april vindt het derde rondetafelgesprek plaats, met de stelling “Wat kunnen we leren over het aanbesteden van innovatieve veiligheidsoplossingen in Europa binnen het veiligheidsdomein?”

Wederom zijn overheid en markt vertegenwoordigd. Het doel van de rondetafelgesprekken is om meer duidelijkheid te creëren over het aanbesteden van innovatieve oplossingen binnen het veiligheidsdomein.

eRIC

Van 2 tot en met 4 juni is Vliegveld Twenthe het toneel van de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC). Tijdens eRIC, op 2 en 3 juni, verzorgt Born Legal samen met NIDV en eRIC een aantal presentaties op het Aanbestedingsplein. Het doel van het Aanbestedingsplein is om overheid en bedrijven met elkaar te verbinden en de inkoop, het aanbesteden en het inschrijven binnen het veiligheidsdomein te professionaliseren.

eRIC bezoeken

Bent u geïnteresseerd de beurs en het Aanbestedingsplein en wilt u de beurs bezoeken? Meld u dan hier aan als bezoeker van eRIC.

Gerelateerde artikelen

Door Categorieën: Aanbesteding, Samenwerking & Contracten, Tech, VeiligheidDatum: 25 maart 20161 minuten leestijd

Deel dit bericht